SOMMAR REA UP TILL 70% OFF
30 Dagar öppet köp
Frakt 1-2 Dagar och Betalar med Klarna

Vilka vi är

PrincePato Collections är ett svenskt modehus med följande registreringsuppgifter:

Organisationsnummer: 870225-3835
Momsreg.nr/VAT-nr SE870225383501

PrincePato öppnade den 10 augusti 2019 med en enkel affärsidé; Säljer bra kvalitetsprodukter med specialitet inom dam- och herrkläder, skor och accessoarer

Vårt fokus är att förenkla allt från köp till leverans av exceptionella produkter och tjänster. Detta är mottot för PrincePato Collections och bygger på vårt unika självbetjäningskoncept

Kunder ska välja PrincePato-kollektioner, inte bara för att vi har bra kvalitetsprodukter, utan också för att vi gör det enklare, ärligt och fokuserat på kunden själv. Det är så vi skapar mervärde och en stark relation med våra kunder. Vi säljer till konsumenter genom vår webbutik på princepato.com

Sortiment och Råd

Vårt jobb är att hjälpa dig hitta precis det du behöver. Oavsett om du är expert eller lite nyfiken.

Som webbutik minimerar vi kostnaderna för lager, exponering, hyra, administration och personal. Kostnadsfördelarna kommer dig som kund till godo i form av det mervärde vi ger dig.

Snälla kontakt oss om du har några frågor eller behöver råd.

Bekvämlighet

Vi har öppet 24 timmar om dygnet, året runt. Detta gör att du kan handla var du än är och vad du vill.

Service & Säkerhet

Vi nöjer oss inte med att hålla dig leende. Vi tror att du vill handla från ett seriöst företag med bra service i form av snabba & säkra leveranser och professionell rådgivning.

För att du ska kunna handla tryggt erbjuder vi bland annat ångerrätt och öppet köp i 30 dagar samt snabba leveranser.

Dessutom får du som medlem i klubbhyllan hela 90 dagars öppet köp.

Vad Vi Gör

På Prince Pato säljer vi både EGNA och välkända varumärken direkt från vår lagerhylla. Resultatet är aktiekurser på objekt av våra erbjudanden som visas nedan:

Hur Vi Gör Det

Vi ger våra kunder exakt vad de letade efter. Vad du än handlar på vår hemsida är modellen densamma som den ser ut på bilder. På PrincePato Collections genomför du hela köpprocessen själv och får sedan varorna säkert hem levererade. Vi har inga dyra lokala kostnader. Istället, precis som i internet butiken, letar du upp produkten på vår hemsida, du köper och vi gör magin. Vårt unika sätt att arbeta och vårt fokus på att hålla nere kostnaderna gör att vi kan erbjuda samma värde för dig som vår kund.

Vi Kopplar Varumärken Till Konsumenter

We’ve got all the stuff you need to invent a style that’s all yours… making every day, night and everything in-between as extraordinary as you are.

Våra Märken

Vi gör inte mode som alla andra. Våra partner varumärken är skapade av våra europeiska pålitliga designers och vi tittar mellan raderna för att ge dig de fräschaste kläderna, skorna och accessoarerna. När det kommer till vår kuration av varumärken på PrincePato Collections, väljer vi ut de bästa av dem för att ge dig den största variationen, fantastiska exklusiva produkter och coolaste samarbeten.

PrincePato Collections Experience

På PrincePato Collections nöjer vi oss aldrig. Vi har en alltid testande, "alltid i beta"-filosofi, som ständigt förbättras för att göra det hela lite bättre varje dag. Det är gratis leveranser till kunder i Sverige vid beställningar över 599 kr. Har det inte gjorts tidigare hittar vi ett sätt att göra det ändå.